Bryce Canyon

Na ons ontbijt verlieten we Moab en trokken we west voor een rit van 450 km naar Bryce Canyon City. We arriveerden bij ons hotel rond half een, enkele uren voor het incheck uur. We vroegen onze reservering te bevestigen en toonden onze voucher, het antwoord luidde: verkeerde hotel ^^ Ze waren wel zo vriendelijk¬† om ons de juiste weg te wijzen ūüôā

Na de confirmatie van onze reservering in het correcte hotel lunchten we bij gebrek aan McDo te Bryce Canyon City in Ruby’s Inn Diner. We namen elk het Hot-Dog combo menu wat overprijsde boel bleek te zijn.

Na de maaltijd reden we naar het Sunset Point in het Bryce Canyon National Park en vatten er de Navajo-Peekaboo Combination loop aan, een hiking tocht van acht kilometer. Bij momenten deed mijn voet pijn maar hij hield het en ik¬†was blij dat ik terug kon wandelen, al¬†scheelde het mooie pad een slok op de borrel. De zwelling was er nog maar de paarse kleur was verdwenen. Het landschap te Bryce Canyon is spectaculair en¬†eigenlijk ronduit adembenemend. Ik vond de kleurschakeringen en de ge√ęrodeerde rotsen wonderbaarlijk.

Bryce Canyon
Bryce Canyon

Toen¬†de loop be√ęindigd was en we weer bij de auto waren, kroop ik er vermoeid maar tevreden in.¬†We reden eerst naar Rainbow Point, dan naar Black Birch Canyon en uiteindelijk naar Inspiration Point voor de uitzichtpunten. Super!

We sloten de dag af in een schandelijk dure Subway waar ik de nieuwe Buffalo Chicken probeerde op een footlong Italian Herbs & Cheese broodje.

Yours faithfully,

Robin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.